Çığlık Abuzer Güngör İlkokulu
ÇIĞLIK MAH. ÇIĞLIK KÜME EVLERİ NO: 192 DOĞANŞEHİR / MALATYA

VİZYON

Çağdaş Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu, dünyaya geniş bir pencereden bakabilen, yaratıcı, kendisine ve çevresine saygılı, ulusunu ve ülkesini seven girişimci bireyler yetiştirmek ve onları orta öğretime hazırlamaktır.

MİSYON

Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme Sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.

Derslik :-4
Kütüphane Kitap Sayısı :980
Öğretim Şekli :İkili Öğretim(Geçici olarak Doğanşehir Yunus Emre İlkokulun da eğitim öğretime devam edilmektedir.)

Öğretim Şekli

12:40 BAŞLAMA 17:30 BİTİŞ